Це - наш форум. Ви можете створювати теми та брати участь у їх обговоренні.
| До списку
Тут можна обговорювати учасників команди (але виключно з позитивної сторони )... Також тут є можливість зконтактувати з ними....
ну якщо тут про учасників групи тоді чому ніякої інормації про них а-а-а? а ну бистренько хто? як? скільки? звідки? де? куди і навіщо ???? ))))))
Ого, майже рейхстаговський допрос!!! Значить по черзі: - (хто?) - басист і гітарист; було ще мільйон людей, але вони нас не витримали - (скільки?) - не важко порахувати, що двоє... Надіюсь, що буде більше.... - (звідки?) - десь було написано, що з Нововолинська. - (де?) - Гітарист навчається за кордоном, басист поки проживає в Нововолинську. - (Куди і навіщо?) - думаю прямо. А навіщо - тому, що , мабуть, нам це подобається.... Просто весело... Наше хобі....
хмммм...а як ви граєте якщо гітарист за кордоном??? )) гиги а барабанщик???хмммм... щось тут не шито -крито!! признавайтеся !!!!
Елементарно... Я ж інколи приїзджаю... Ось і збираємося та граємо. Кожний щось видумує та показує другому. Далі матеріал обшліфовується (за 30 хв. бо більше немає часу) і все... А нащо нам барабанщик? В нас є Драм - машина. Вона їсти не просить та й з нею легше про щось домовитися
потроху драммером починає пахнути.правда кастингу не буде))).....маленьке місто і важко проводити селекцію))))
Можна і більш конкретніше - яким драммером? А на рахунок маленького містечка, то ми живемо в ХХІ столлітті де комп'ютеризація досягла серйозного рівня... Тобто то кастинг можна проводити по компу... Файли один одному.... Або, якщо є файний Інтернет, то можна в режимі он-лайн проводити репетиції.
модернізовані люди!!!! то просто... капец.... немаю слів!
Так коли дозволяє технічна наука робити чудеса, чому ж цим не скористатися??? А, взагалі-то, Україна ще не досягла того рівня, на який вона заслуговує!!!
м-да.... з такими успіхами вимре живий звук (жива музика) разом з ним такі стилі як блюз і джас.... ех...
На превеликий жаль, я з тобою не згідний... Адже я нічого не говорив про електрону музику... Та й я при тому, техніка навпаки допомагає, навіть, музикантам у вище описаних стилях. Просто зараз існує два, фактично незалежних :) стилів. Потрібно лише знати, чого хто прагне віл музики!
В тексті можна використовувати Wiki або HTML теги